O Nama

Ukoliko želite da znate više o nama, na pravom ste mestu. Ovde možete saznati kako se naša kompanija razvila tako brzo.

Facebook

Pratite nas

Instagram

Ostanite u kontaktu

Naša priča

“Von Adelberg” d.o.o. je ćerka kompanija nemačkog brenda osnovanog 2008. godine, koja posluje u oblasti kupatilske opreme i galanterije, nameštaja i stakla. Od 2013. godine naša osnovna delatnost je pozicionirana u Srbiji u Kraljevu a 2015. godine firma je prebačena u Beograd.

Prateći najnovije trendove i razvoj inovativnih tehnologija za suočavanje sa promenama na svetskom tržištu, osnivači su odlučili da ne ostanu samo jedan od posrednika ogledala, već su želeli da postanu jedan od glavnih distributera za LED ogledala u Evropi, posebno na nemačkom tržištu. Iz tog razloga smo formirali našu proizvodnu liniju u Zemunu, na Altini kako bi zadovoljili sve zahteve, potrebe i očekivanja naših kupaca.

Von Adelberg® se zasniva na postizanju i održavanju reputacije pružajući brze, blagovremene i efikasne usluge za kupce. Vrhunski, kvalitetan proizvod i kontinuirano poboljšanje naših proizvoda i usluga su prioritetni zadaci u postizanju dugoročne poslovne politike naše kompanije.

Naš brend i proizvodi za najveće centre nameštaja u Nemačkoj i Austriji postali su poznati po proizvodnji LED ogledala u kratkom vremenskom periodu. Pogledajte našu ponudu i uverite se i sami našim kvalitetom.

Depositphotos  original
Depositphotos  original