Aluminijumski LED Profili

Aluminijski profili specifični za kupce

Bavimo se veleprodajom aluminijumskih profila specifičnih za kupce i visoko preciznih profiliranih segmenata uključujući sve završne radove i površinske tretmane. Ekstrudirani aluminijumski profili se koriste u širokom spektru grana i primena. Bilo kao fasadni profil, profilisano kućište ili za izložbu – aluminijumski profili su atraktivni za mnogo više od lake konstrukcije zbog njihove višestruke primene i korisnih svojstava.

Aluminijumske profile isporučujemo sa prilagođenim zahtevima za složenost i kvalitet za različite grane industrije kao što su građevina, staklo i industrija nameštaja.

Usluge

Nudimo ekstrudirane profile sa zidovima debljim od 0,5 mm u svim međunarodnim konvencionalnim kovanim aluminijumskim legurama. Vrhunski aluminijumski profili obezbeđeni su od strane naših iskusnih partnera sa savremenim ekstruzijskim mašinama čija sila se kreće u rasponu od 550 do 2500 tona.

Prednosti za Vas:

Minimalna količina aluminijumskih profila specifičnih za kupce može se naručiti u zavisnosti od vrste profila i mašina potrebnih za njihovu proizvodnju; obično, minimalni iznos je 200 – 300 kg po profilu. Maksimalna dužina je 10 m. Korisno je naručiti ekstrudirane aluminijumske profile koji su dovoljno završeni.

Imamo dosta standardnih profila za manje količine, molimo Vas da nas kontaktirate, mi ćemo se potruditi da izvršimo Vaš zahtev.

opis proizvoda

hemijski sastav